ΟΡΟΙ HELIOS HOUSES

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Έχοντας κάνει κράτηση αποδέχεστε όλους τους παρακάτω όρους.

1. Οι θέσεις στάθμευσης οριοθετούνται με πινακίδες. Μην τοποθετείτε τα οχήματά σας σε σημεία που εμποδίζουν τη θέα ή κλείνουν το διάδρομο πρόσβασης σε άλλα οχήματα.
2.Υπάρχει δωρεάν δίκτυο wi-fi. Το όνομα είναι GM και ο κωδικός θα σας σταλεί με sms κατά την άφιξή σας.
3. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια άνω των 10 κιλών εντός του διαμερίσματος. Κατοικίδια έως 10 κιλά εισέρχονται στο διαμέρισμα μόνο μετα από γραπτό αίτημα που πρέπει να υποβληθεί πριν την άφιξη και αφού αποδεχθουμε γραπτώς το αίτημα αυτό. Απαραίτητη είναι και η επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας των ζώων. Σε κάθε περίπτωση, τα κατοικίδια δεν επιτρέπεται να σκαρφαλώνουν σε κρεβάτια και έπιπλα.
4. Οι τηλεοράσεις είναι SMART και είναι ήδη συνδεδεμένες στο Internet. Δεν επιτρέπεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.
5. Ώρες ησυχίας: 00:30 – 08:00 και 15:00 – 17:30.
6. Η παιδική πισίνα τοποθετείται κατόπιν αιτήματος. Τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται υπό την επίβλεψή σας όσο βρίσκονται σε αυτήν.
7. Όλα τα φυτά κήπου ποτίζονται αυτόματα.
8. Υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που επιβλέπουν τον κήπο και τους εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους.
9. Πρέπει να χρησιμοποιείτε προσεκτικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τον οικιακό εξοπλισμό. Εάν εντοπιστεί η ζημιά που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας ή διαπιστωθεί κατά την αναχώρησή σας, ενδέχεται να χρεωθείτε για την επισκευή τους.
10. Κατά την παραμονή σας έχετε την ευθύνη να μεταφέρετε τα σκουπίδια σας έξω από το συγκρότημα. Θα πρέπει να μεταφέρετε τα σκουπίδια σας στον πράσινο δημοτικό κάδο που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο.
11.  Κλείνετε πάντα τις πόρτες του κήπου κατά την είσοδο και έξοδο.
13.  Μπορείτε να μας ζητήσετε να σας δώσουμε ένα φορητό μπάρμπεκιου για τη βεράντα σας.

14. Η ώρα αναχώρησης είναι το αργότερο στις 12 το μεσημέρι. Εάν επιθυμείτε καθυστερημένη αναχώρηση, πρέπει να το έχετε ζητήσει νωρίτερα με μήνυμα κειμένου. Αν απαντήσουμε γραπτώς με μήνυμα ότι αποδεχόμαστε, τότε μόνο ισχύει η καθυστερημένη αναχώρηση

15. Τα πάρτι δεν επιτρέπονται οπουδήποτε στο συγκρότημα ή στα διαμερίσματα. Αν θέλετε να κάνετε ένα πάρτι ή γιορτή πρέπει να μας ρωτήσετε πριν. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένετε τη συμφωνία μας (η οποία ισχύει μόνο μέσω email από εμάς).

16. Δεν επιτρέπεται αυστηρώς, η διαμονή περισσότερων ατόμων από όσα αναφέρονται στην κράτηση.

Πολιτική ακύρωσης: Εάν η κράτηση ακυρωθεί περισσότερες από 42 ημέρες πριν την άφιξη, η προκαταβολή θα επιστραφεί. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 42 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Εαν η κρατηση σας εγινε με μη επιστρεψιμη τιμη, τοτε το ποσο δεν επιστρεφεται σε καμια περιπτωση. Αν η κρατηση σας εγινε μεσω πλατφορμας κρατησεων τοτε ισχυει η πολιτικη του καταλυματος στην πλατφορμα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια, καλέστε στο +30 6971924326

Positive SSL
Open chat
1
Can we help you ?
Please, touch the icon to chat us.