ΟΡΟΙ

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Έχοντας κάνει κράτηση αποδέχεστε όλους τους παρακάτω όρους.

 

1. Υπάρχει δημοτικός χώρος στάθμευσης έξω και γύρω από το κτίριο. Μην τοποθετείτε τα οχήματά σας σε σημεία που εμποδίζουν τη θέα ή κλείνουν το διάδρομο πρόσβασης σε άλλα οχήματα.
2.Υπάρχει δωρεάν δίκτυο wi-fi. Το όνομα είναι Helios-Epirus και ο κωδικός θα σας σταλεί με sms ή email κατά την άφιξή σας.
3. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια μέσα στο δωμάτιο και σε κανέναν κοινόχρηστο χώρο.
4. Οι τηλεοράσεις είναι SMART και είναι ήδη συνδεδεμένες στο Internet. Δεν επιτρέπεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.
5. Ώρες ησυχίας: 00:30 – 08:00 και 15:00 – 17:30.
6.  Υπάρχουν κάμερες ασφαλείας που επιβλέπουν την κύρια είσοδο και το κοινόχρηστο σαλόνι. Αυστηρώς δε επιτρέπεται η απανεργοποιηση των καμερών ασφαλείας.
7. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε προσεκτικά όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τον εξοπλισμό. Εάν εντοπιστεί  ζημιά που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας ή κατά την αναχώρησή σας, ενδέχεται να χρεωθείτε για την επισκευή τους.

8. Τα κλειδιά του δωματίου παραλαμβάνονται ως εξής:
-Το κλειδί για την κύρια πόρτα του ισογείου από το κουτί που βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου
-Το κλειδί για το δωμάτιό σας από το κλειδί που βρίσκεται δίπλα στην πόρτα του δωματίου.
Μπορείτε να πάρετε τα κλειδιά χρησιμοποιώντας τους κωδικούς που θα λάβετε με SMS πριν την άφιξή σας.

9. Το κτίριο είναι Ξενοδοχείο – Ξενώνας όχι ιδιωτική ενοικιαζόμενη κατοικία. Έτσι, πρέπει να χρησιμοποιείτε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (π.χ. σαλόνι στον πρώτο όροφο) διακριτικά ως επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το σαλόνι του ορόφου αποτελεί χώρο υποδοχής και παραμονής μικρής διάρκειας. Δεν επιτρέπεται η παραμονή επί μακρόν στον χώρο ούτε το φαγητό ή ποτό στον χώρο.

10. Στον Ξενώνα δεν παρέχονται καθημερινές υπηρεσίες. Θα πρέπει να φροντίσετε να αδειάζετε τους κάδους του δωματίου σας και να πετάτε τα σκουπίδια σας έξω από το κτίριο στους κάδους του δήμου. Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων παρέχεται μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και μόνο για διαμονή άνω των 4 ημερών.

11. Η ώρα αναχώρησης είναι το αργότερο στις 12 το μεσημέρι. Εάν επιθυμείτε καθυστερημένη αναχώρηση, πρεπει να το έχετε ζητήσει νωρίτερα με μήνυμα κειμένου. Αν απαντήσουμε γραπτώς με μήνυμα ότι αποδεχόμαστε, τότε μόνο ισχύει η καθυστερημένη αναχώρηση.

12. Για τις σουίτες (executive και junior suite) το τζάκι θα πρέπει να ανάβει προσεκτικά, να απομακρύνετε κουρτίνες και τυχόν έφλεκτα υλικά όπως έπιπλα και κλινοσκεπάσματα από κοντά, να μην τοποθετείτε υπερβολική ποσότητα ξύλων και να μην το αφήνετε αναμμένο χωρίς την παρουσία σας. Να φροντίζετε να είναι πάντα κλειστό το πορτάκι ή τοποθετημένο το προστατευικό πλέγμα μπροστά στην εστία.

Για λόγους ασφαλείας, πρέπει να ολοκληρώσετε την πληρωμή της κράτησής σας πριν από το check in. Θα λάβετε τον κωδικό για να πάρετε το κλειδί του δωματίου ή διαμερίσματος σας , μόνο αφού λάβουμε την πληρωμή σας.

Πολιτική ακύρωσης: Εάν η κράτηση ακυρωθεί περισσότερες από 42 ημέρες πριν την άφιξη, η προκαταβολή θα επιστραφεί. Σε περίπτωση ακύρωσης έως και 42 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Εαν η κρατηση σας εγινε με μη επιστρεψιμη τιμη, τοτε το ποσο δεν επιστρεφεται σε καμια περιπτωση. Αν η κρατηση σας εγινε μεσω πλατφορμας κρατησεων τοτε ισχυει η πολιτικη του καταλυματος για τις χρεώσεις, στην πλατφορμα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια, καλέστε στο +30 6971924326

Positive SSL
Open chat
1
Can we help you ?
Please, touch the icon to chat us.